Home » On The Move

Flyforsinkelser

Written By: admin on July 13, 2012 No Comment

Jeg har prøvd en del når det gjelder ulike årsaker til at fly blir forsinket. Det inkluderer vær som er så dårlig at flyet må endre destinasjon for å etterfylle drivstoff etter å ha sirklet en time, flyselskap som går konkurs mens man er på reise, tvungen landing halveis på vei på grunn av militærkupp på destinasjonen, landingshjul som ikke kommer opp, kollisjon med trær (helt sant!), fly som lekker drivstoff og diverse andre tekniske problemer. Streik blant diverse yrkesgrupper som får luftfarten (vanligvis) til å fungere, deriblant flygeledere. Men at fly blir forsinket på grunn av mangel på flygeledere som en følge av at ansvarlig myndighet (Avinor i dette tilfellet) ville spare penger for et par år tilbake ved å redusere opptak av flygelederstudenter, den var ny!

Etter kollisjon med palmetre!

 

Du trodde kanskje at det du ser i videoen under er regn? Å nei, det er drivstoff som lekker fra vingen!
Drivstofflekasje
Videoen er filmet av Anocha, Aerothai, etter at vi landet med HS-DCF i Roi-Et, Thailand.

Share on Facebook!

Comments are closed.

Copyright © 2009 Ingvar Koppervik, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates| Hits since 17.05.2011: 856380