Home » Uncategorized

Internett er en flopp

Written By: admin on August 5, 2011 No Comment

”Det er vanskelig å spå, spesielt om fremtiden” er et velkjent sitat. Likefullt spår vi om fremtiden stadig vekk. Noen ganger får vi rett, noen ganger tar vi feil, og enkelte ganger blir det skivebom.

Thomas Watson, sjef for IBM frem til midten av 50-tallet skal ha sagt en gang (det bestrides om det er et korrekt sitat av IBM sjefen): ”I think there is a world market for maybe 5 computers.” . Korrekt sitat eller ikke, dette er i allefall en av de spådommene som faller inn under kategorien skivebom.

I dag var jeg innom IT-desken på UD. Der hadde de hengt opp en artikkel trykket i Dagens Næringsliv i 1996. Forfatteren var ikke journalist i DN, men en flittig skribent og debattant ved navn Leif Osvold. Han er etter sigende lei av å bli hetset for denne artikkelen som også faller inn under kategorien skivebom, og han har også innrømmet at ”jeg tok grundig feil”. Så slik sett er det ingen grunn til å sende han spydige meldinger på Facebook. Men artikkelen er i dag morsom lesning. Enjoy!

Klikk på artikkelen så får du en større versjon.

Share on Facebook!

Comments are closed.

Copyright © 2009 Ingvar Koppervik, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates| Hits since 17.05.2011: 856373